Michel de Thouars | Maatwerk
21150
page,page-id-21150,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
tafels

Tafels & kasten

Onze meubelmaker maakt elk gewenste tafel op maat. Wij denken graag met u mee over maten, materialen en vorm. Wij leveren het meubulair in glas, staal, hout.

Vloeren

Elke gewenste vloer ontwerpen en gelegd? Wij werken met de meest duurzmae materialen en leggen elk gewenste vloer.

vloer
spuitwerk

Spuiten

Uw meubels opnieuw laten spuiten, kan dat? Ja dat Kan! Een betaalbaar alternatief. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Trappen

Aan de hand van uw of onze tekening maken wij de door u gewenste trap volledig op maat. Dit aan de hand van uw of onze tekening. Materialen : Hout , Staal.

trap
keukens

Keukens

Maatwerk keukens worden in eigen beheer en in samenwerking met een grote fabriek geproduceerd. Voordelen van maatwerk zijn de enorme keus in afmetingen, materiaal keuze en afwerking. U maakt uw keuken persoonlijk en maakt optimaal gebruim van de ruimte die tot u beschikking heeft.

Badkamers

In samenwerking met andere specialisten ontwerpen en plaatsen voor u de badkamer. Wij werken samen met Pflieger Toonzaal en Theneco Noord.

badkamers
projectinrichting

Projectinrichting

Voor een juist concept bent u bij ons op de juiste plaats!  Ons team denkt graag mee voor de inrichting van het totale project en maakt een plan van A tot Z.

Herbekleding

Uw geliefde fauteauil en of bankstel verdiend een tweede leven. We bekleden uw zitmeubel opnieuw in leer of stof naar keuze. Wij zijn dealer van o.a. Kvadrat, De Ploeg, Switch. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

matrice_bg

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.